• Kiknek szól az oktatás?
  Bárkinek, aki szeretne jobban elmélyülni az Apple nyújtotta lehetőségekben, vagy szimplán csak elakadt valamelyik okoseszközének használata közben. Egyéni oktatásunkat akkor javasoljuk, ha gyors, személyre szabott megoldást keresel, míg csoportos oktatásunkat azoknak kínáljuk, akik egy nagyobb mennyiségű tudást szeretnének megszerezni szervezett keretek között.
 • Hogyan tudom igénybe venni a szolgáltatást?
  Egyéni oktatásunkra az oldalon elhelyezett űrlap segítségével tudsz jelentkezni. Minél pontosabban adod meg adataidat és írod le a felmerült problémát, annál precízebb és gördülékenyebb szolgáltatásban tudunk részesíteni. Mivel az eredményesség közös célunk, így kérünk figyelj az adataid valódiságára.
  Csoportos oktatásunkra a számodra szimpatikus téma megjelölésével tudsz jelentkezni, a pontos információkkal pedig a későbbiekben fogunk ellátni.
 • Mennyibe kerülnek a szolgáltatások?
  Áraink egyediek, mindig a felmerült probléma nehézségétől és a szükséges időintervallumtól függnek. Mivel szolgáltatásunkat házhoz visszük, így a kiszállás díjával szükséges még számolni.
 • Mikorra tudok időpontot foglalni?
  Általában a napnak a délutáni-este idejében vannak szabad időpontok. Ez azért praktikus, mert így nem kell attól félni, hogy csak munkaidőben lenne lehetőség a problémák orvosolására, így munka után, kényelmesen, az otthon melegébe tudjuk elvinni a segítséget. Mivel Magyarországon sokan késő estig dolgoznak, ezért hétvégén is lehetőséget biztosítunk, hogy mindenki számára elérhető legyen támogatásunk.
 • Mac gépekben is kérhetem a segítségeteket?
  Egyelőre az iOS operációs rendszert futtató készülékekben (iPhone; iPad; Apple Watch;) tudunk érdemi segítséget nyújtani, így Mac gépeknél felmerülő problémákat nem tudunk orvosolni.
 • Személyesen be tudok fáradni hozzátok?
  Szolgáltatásaink elsősorban az online szférát célozzák meg, valamint hiszünk abban, hogy attól válik igazán egy “termék” szolgáltatássá, ha az ügyfélnek a legkevésbé kell lemondania saját kényelméről.

Máshogy is fel tudom venni veletek a kapcsolatot?
Természetesen elérhetőek vagyunk egyéb platformon is. További kérdéseddel keress minket bátran!