Mindenki jó valamiben! Van, aki remek ételeket készít; van, aki a két kezével alkot nagy dolgokat és vannak, akik feltalálnak valami újat. Természetesen nem lehet mindenki mindenben a legjobb, de ez így van rendjén. Az eladóalma csapata teljeskörűen az iOS eszközökre specializálódott mind szoftveresen, mind pedig hardveresen egyaránt. Nekünk az Apple okoseszközei olyanok, mint másnak a biciklizés és úgy gondoljuk, hogy ez a tudás akkor ér a legtöbbet, ha megoszthatjuk másokkal is. Legfőbb célunk, hogy Magyarországon minden Apple felhasználó számára elérhetőve tegyük ezeket az ismereteket és megannyian tudatos felhasználóvá válhassunk.

 

 

 

 

Egyéni oktatás: Erre a fülre azoknak érdemes kattintaniuk, akik elakadtak iPhone, Apple Watch, iPad és/vagy ezen készülékek kiegészitőivel és gyors, személyre szabott megoldást szeretnének találni reális áron, helyszíntől függetlenül*. Javasoljuk azoknak is, akik újak az Apple világában és szakértőkre bíznák az első beállításokat, vagy csupán javaslatokra lenne szükségük a jövőbeni kényelmes használathoz.
Természetesen nincs olyan korosztály, akiknek ne tudnánk segítséget nyújtani, így – kis túlzással – 0-99 évesek érdeklődését is szeretettel fogadjuk.

 

 

Mivel vannak egyéni, személyre szabott problémák és olyanok is, melyek globális jellegűek, így létrehoztunk kétfajta szolgáltatást is, hogy mindenki számára megfelelő segítséget nyújthassunk.

 

 

 

Csoportos oktatás: Szereted a jó előadásokat? Társaságban fogékonyabb vagy az új dolgokra? Netán az új ismeretek megszerzését kapcsolatépítéssel párosítanád? Bármi is legyen az ok, nagyobb létszámú érdeklődés esetén szervezünk oktatásokat csoportosan is egy-egy átfogó, nagyobb témakörben, hogy még közelebb kerülhess az iOS fantasztikus világához. Egy percig se habozz a jelentkezéssel, ha kedvet kaptál!

 

*Budapesten belül bárhol vállaljuk a helyszíni kiszállást